Все записи автора txt

Віза в Камерун

Віза в Зімбабве

Віза в Південну Корею

Віза в Бірму

Віза в Перу

Віза в Чилі

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в Чилі

9_сантьяго

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
-   Необхідні документи — для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас

Також наша компанія оформлює візи в Чилі для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Чилі — своєрідна, екзотична держава в Південній Америці. Це країна з дивовижною природою, величними горами, надзвичайно довгою береговою лінією, багатою культурною спадщиною, яскравою історією. А ще, це найбільш вузька країна в світі. У самому широкому місці країни відстань не перевищує 200 км. Чилі з кожним роком залучає все більшу кількість туристів. Сюди приїжджають, щоб побачити гейзери, вулкани, пустелю Атакама, гранітні вежі, відвідати кращі в Південній Америці національні парки і багато іншого.

Громадяни України не відносяться до числа частих гостей цієї держави. Для візиту до країни у наших співвітчизників повинна бути відкрита віза в Чилі. 

Подавати папери на оформлення візи необхідно в Посольство, розташоване в Москві. Робити це особисто необов’язково, тому якщо ви не хочете витрачати нерви, сили і час на самостійне оформлення візи, звертайтеся в нашу фірму за допомогою. Наші менеджери грамотно проінформують вас по всім питанням, пов’язаним з відкриттям цього дозвільного документа, посприяють в підготовці необхідних документів, подадуть їх на розгляд у візовий відділ. Професіоналізм наших співробітників убереже вас від отримання відмови у візі через неправильно оформлені або зібрані в неповному складі документи, що відбувається нерідко.

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу

 

Віза в Габон

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в Габон

9bc4bf

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
-   Необхідні документи — для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас

Також наша компанія оформлює візи в Габон для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Габон – одне з найбільш стабільних і процвітаючих держав Африканського континенту. Хоча поїздка туди все ж пов’язана з певними ризиками, але так можна сказати про будь-яку подорож. Громадянам України для візиту в Габон потрібна віза і оформляти її слід заздалегідь, через посольство цієї країни. Ось тільки найближче посольство Габону знаходиться в Росії.

Для оформлення візи в Габон необхідно зібрати невеликий перелік документів. З їх числа окремої згадки заслуговує міжнародний сертифікат про щеплення проти жовтої лихоманки, крім того бажано мати свідоцтво про щеплення проти віспи. Втім, медичні довідки не потрібні, якщо ви плануєте пробути в Габоні не більше двох тижнів.

Подавати документи в посольство можна особисто або через довірену особу. Термін дії стандартної візи становить три місяці. У разі чого її неважко продовжити, тільки подбати про це необхідно хоча б за місяць до закінчення дії першої візи. 

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу

 

Віза в Гвінею

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в Гвінею

gvineya1

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
-   Необхідні документи — для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас

Також наша компанія оформлює візи в Гвінею для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Республіка Гвінея може запропонувати масу нових вражень туристу, не надто «поверненого» на розкоші і сверхкомфорті. Найбільше ця країна приваблива з точки зору екотуризму та близького знайомства з місцевою фауною.

Столиця держави Конакрі – цілком сучасне місто, де центр з будинками зі скла і бетону цілком мирно сусідить зі старовинними віллами в мавританському стилі. Але можна побачити і села, в яких місцеве населення живе точно так само, як і сотні років тому.

Особливою привабливістю для туристів володіє живописне плато Фута-Джаллон. Тут відносно прохолодно (зрозуміло, за африканськими мірками), буяє тропічна рослинність, а місцеві сільця – чистенькі і дуже колоритні. Знавці стверджують, що місцева кухня – чи не найкраща в Африці! Кейп Верга – один з кращих пляжних районів в Африці, де можна вдосталь накупатися і насолодитися пляжним відпочинком.

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу

Віза в Замбію

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в Замбію

33414931329987869

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
-   Необхідні документи — для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас

Також наша компанія оформлює візи в Панаму для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Тільки уявіть – водоспад Вікторія, величезні Національні парки з екзотичними тваринами, що живуть у природніх умовах. Замбія – одна з найстабільніших та найрозвиненіших країн континенту, тут немає високого рівня злочинності та політичної нестабільності. Саме тому Замбія приваблива для туристів з усього світу.

Для в’їзду на територію Замбії необхідна віза, яку можна оформити заздалегідь або безпосередньо після прильоту, в аеропорту. На митниці існують обмеження на вивіз виробів зі слонової кістки, а також заборону на вивіз шкур диких тварин.

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу

 

Віза в Конго

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в Конго

kongo1

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
-   Необхідні документи — для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас

Також наша компанія оформлює візи в Конго для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Для того щоб отримати візу в Республіку Конго вам не буде потрібно велика кількість документів і багато часу. Але це не означає, що в процесі у вас не виникне проблем. Для громадян України основною перешкодою при відвідуванні Конго є відсутність в країні посольства цієї африканської держави. Його інтереси представляє посольство Кенії, розташоване в Москві. Так що скромний пакет документів, необхідних для отримання візи, доведеться доставити саме туди. Втім, при подачі документів особиста присутність не обов’язкова, і якщо у вас мало часу – краще відіслати їх через кур’єра.

Оформлення візи в Конго не займе кілька днів. Термін її дії залежить від виду. Найчастіше іноземці запитують візи, що дають право перебувати на території країни до 30 днів. 

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу