Туристична віза

Оформлення Шенгенскої візи — без особистої подачі, без необхідності купувати тур.

ТЕРМІН ВІЗИ ПЕРЕБУВАННЯ КОРИДОР ВАРТІСТЬ В ЄВРО
1 міс 30 днів чистого перебування одноразовий в’їзд 45 днів 155
3 міс 45 днів чистого перебування багаторазовий в’їзд 90 днів 250
6 міс 90 днів чистого перебування багаторазовий в’їзд 180 днів 300
1 рік 180 днів чистого перебування багаторазовий в’їзд 360 днів 350
2 роки 360 днів чистого перебування одноразовий в’їзд 720 днів 800

Для отримання туристичної візи до Німеччини заявнику необхідно зібрати такі документи:

закордонний паспорт *загруженное (4)
Другий закордонний паспорт за наявності , копії віз (оригінал , якщо є , якщо немає довідка з ВВІР , що паспорт був зданий )
Оригінал внутрішнього паспорта , копії тих сторінок , на яких є записи . Ксерокопію ви можете зробити у нас.
Копія ідентифікаційного коду
3 недавніх фото розміром 3.5 на 4.5
Анкетні дані . Заповнюються в режимі онлайн нашими менеджерами .
Інформація щодо транспорту для поїздки в обидві сторони , бронь на проживання в готелі або доказ від готелю про те , що здійснена оплата за проживання. Наша компанія здійснить для вас бронювання авіаквитків і готелів .
Підтвердження наявності грошових коштів:
або кредитні картки , виписки , з карткових рахунків щодо руху грошових коштів за останніх три місяці
або картковий рахунок (мінімум 45 євро на добу на одну людину)
або виписки з банківських рахунків за останніх три місяці
або чеки дорожні
для найманих працівників — обов’язково довідка з місця роботи ** , для приватних підприємців — папери про господарську діяльність , а також про реєстрацію приватного підприємця , для школярів і студентів — довідка зі школи або від навчального закладу
довідка про наявність майнових володінь
страховка для виїзду за кордон *** з покриттям від 30.000 євро дійсна на весь термін планованої поїздки.

* Закордонний паспорт . Повинен бути дійсним ще мінімум протягом 3 -х місяців з дня завершення поїздки.

** Довідка з роботи. Довідка повинна включати дані по заробітній платі останніх 6 місяців , розписано по місяцями , а також ім’я , контактні дані роботодавця ( повну адресу та номери телефонів із зазначенням коду місцевості) .

*** Страховка . Посольство Німеччини настійно рекомендує оформити страховий поліс на період , який включає в себе:

запланований день відбуття
дні перебування закордоном
15 додаткових днів . У такому випадку Вам може бути видана віза з гнучким терміном перебування згідно ст. 24 абзац 1 Візового кодексу.
Дивіться ціни на страхові поліси.

Додатково для дітей , яким ще не виповнилося 18 років і поїздка планується без батьків

заява від особи , що має право опіки над дитиною , про те , що він згоден на виїзд дитини / дітей з нотаріально завіреної підписом українського нотаріуса ( оригінал і копії)
або рішення суду щодо передачі прав на дитину одному з батьків
або свідоцтво про смерть когось із батьків дитини
або довідка про те , що мати одна виховує неповнолітню дитину (згідно ст. 135 Сімейного Кодексу України )
Ці документи необхідно мати також з собою при перетині кордону.