Туристична віза

загруженное (1)Для отримання туристичної візи в Іспанію заявнику необхідно зібрати такі документи:

Закордонний паспорт (термін дії паспорта мінімум 3 місяці після закінчення терміну дії візи , в паспорті повинно залишатися як мінімум дві чисті сторінки на одному розвороті з відміткою «Візи » . )
Копія першої сторінки закордонного паспорта
Другий закордонний паспорт за наявності , копії віз (оригінал , якщо є , або довідка з ВВІР , що паспорт був зданий )
Оригінал внутрішнього паспорта , копії всіх сторінок гарної якості . ( Ксерокопії повинні бути як заповнених сторінок , так і чистих )
Копія ідентифікаційного коду
3 недавніх фотографії ( кольорові , матові , високої якості , особа на світлому фоні. Фотографії не повинні повторюватися на попередніх візах ) . З рекомендаціями і вимогами до фотографій можна ознайомитись тут.
Довідка з місця роботи , зроблена на фірмовому бланку. Повинна включати дані про зарплату за останні пів року , розписані помісячно , а також контактні дані та ім’я роботодавця (номер телефону , повна адреса , вказуйте код місцевості) . У довідці також повинні бути вказані посада і дата прийняття на роботу.
Ксерокопії сторінок трудової книжки , на яких є відмітки , завірені мокрою печаткою компанії
Анкетні дані . Заповнюються нашими співробітниками. 2 примірника .
Підтвердження наявності грошових коштів
Страховка для виїзду за кордон
Бронювання номера в готелі і бронь авіаквитків . У цьому питанні вам також може допомогти наша компанія .
Підтвердження наявності грошових коштів: виписка з банку або дорожні чеки на суму з розрахунку мінімум 45 євро на один день перебування закордоном .
Для неповнолітніх : свідоцтво про народження — оригінал , довідка зі школи , що дитину відпускають. Якщо дитина , що не досяг 18 років , виїжджає з одним з батьків ( іншими родичами або супроводжуючими особами) , необхідно також надати дозвіл з нотаріальним засвідченням другого з батьків ( переведено на іспанську мову , переклад документа можете замовити в нашій компанії) на виїзд дитини за кордон .
Для отримання туристичної візи в Іспанію заявнику необхідно зібрати такі документи:

Закордонний паспорт (термін дії паспорта мінімум 3 місяці після закінчення терміну дії візи , в паспорті повинно залишатися як мінімум дві чисті сторінки на одному розвороті з відміткою «Візи » . )
Копія першої сторінки закордонного паспорта
Другий закордонний паспорт за наявності , копії віз (оригінал , якщо є , або довідка з ВВІР , що паспорт був зданий )
Оригінал внутрішнього паспорта , копії всіх сторінок гарної якості . ( Ксерокопії повинні бути як заповнених сторінок , так і чистих )
Копія ідентифікаційного коду
3 недавніх фотографії ( кольорові , матові , високої якості , особа на світлому фоні. Фотографії не повинні повторюватися на попередніх візах ) . З рекомендаціями і вимогами до фотографій можна ознайомитись тут.
Довідка з місця роботи , зроблена на фірмовому бланку. Повинна включати дані про зарплату за останні пів року , розписані помісячно , а також контактні дані та ім’я роботодавця (номер телефону , повна адреса , вказуйте код місцевості) . У довідці також повинні бути вказані посада і дата прийняття на роботу.
Ксерокопії сторінок трудової книжки , на яких є відмітки , завірені мокрою печаткою компанії
Анкетні дані . Заповнюються нашими співробітниками. 2 примірника .
Підтвердження наявності грошових коштів
Страховка для виїзду за кордон
Бронювання номера в готелі і бронь авіаквитків . У цьому питанні вам також може допомогти наша компанія .
Підтвердження наявності грошових коштів: виписка з банку або дорожні чеки на суму з розрахунку мінімум 45 євро на один день перебування закордоном .
Для неповнолітніх : свідоцтво про народження — оригінал , довідка зі школи , що дитину відпускають. Якщо дитина , що не досяг 18 років , виїжджає з одним з батьків ( іншими родичами або супроводжуючими особами) , необхідно також надати дозвіл з нотаріальним засвідченням другого з батьків ( переведено на іспанську мову , переклад документа можете замовити в нашій компанії) на виїзд дитини за кордон .