Країни Візи в Азію Шрі-Ланка

Оформлення візи в Шрі-Ланку
від 980 грн.
У комплекс наших послуг входить:

консультація щодо подачі заявки
допомогу при підготовці необхідних документів
бронювання готелів і бронь авіаперельотів
підтримка при реєстрації на онлайн сайті посольства і запис на співбесіду
супровід в посольство
Додаткові послуги:

Оформлення медичної страховки на термін перебування
Оплата консульського збору
Переклади документів
Доставка (по Києву безкоштовно)
* Консульський збір, переклади і страховий поліс у вартість не входять.

Шрі-Ланка — правила в’їзду

Шрі-Ланка острів, створений для відокремленого відпочинку і романтичних моментів з одного боку, і для активних спортсменів і любителів дикої природи з іншого. Білосніжні піщані пляжі, м’який клімат і кокосові пальми зроблять ваш відпустку легким і релаксуючим. Огляд місцевих визначних пам’яток, в основному це парки, заповідники і храми, дозволить доторкнутися до стародавньої культури і наповнити відпочинок яскравими моментами. А для отримання екстремальних відчуттів на цьому острові є всі види водного спорту. Особливою популярністю користується дайвінг. Адже у водах, що омивають береги країни, можна побачити безліч видів екзотичних риб і морських рослин, які переховуються в гротах і скелях, а головне затонулих кораблів. Відмінною новиною для українців є те, що з 2015 року віза до Шрі-Ланки не вимагається, якщо ви подорожуєте виключно з метою туризму, і тривалість відпочинку становить не більше 30 днів. Щоб легально перебувати на території держави, вам достатньо буде пред’явити по прибуттю в аеропорт діючий закордонний паспорт, авіаквитки та бронь житла на весь період поїздки, і візу в паспорт вам поставлять прямо там. Але якщо ви збираєтеся їхати в Шрі-Ланку з метою заробітку, навчання або вам потрібно більш тривалий термін для знайомства з країною, то дозвіл на перетин кордону доведеться отримувати безпосередньо в посольстві, зібравши стандартний пакет паперів.

Документи на візу в Шрі-Ланку

Оформлення візи в Шрі-Ланку через посольство припускає подачу наступного переліку паперів:

заповнена анкета;
діючий закордонний паспорт;
2 кольорові фотографії 3,5×4,5;
внутрішній паспорт;
довідка про присвоєння ІПН;
Довідка з місця роботи;
підтвердження платоспроможності (виписки з чинного рахунку в банку);
бронь готелю і авіаквитків в обидві сторони;
медична страховка на весь період подорожі;
запрошення в Шрі-Ланку від компанії або організації (для робочої або ділової візи);
запрошення в державу від приватної особи (для гостьової або приватної візи);
копія пенсійного посвідчення (для пенсіонерів);
довідка з університету (для студентів);
копія свідоцтва про народження та дозвіл на виїзд від батьків (для дітей).
Відкрити візу в Шрі-Ланку не так важко. Працівники посольства досить лояльно ставляться до українських громадян. Але це не означає, що вони будуть закривати очі на помилки в документах. Компанія VizaUa пропонує допомогу з їх оформленням, що включає перевірку і переклад необхідних паперів. Вартість візи в готовому варіанті залежить від набору послуг, який ви виберете. Звернувшись до нас, ви виключіть можливість отримання відмови і отримаєте бажаний штамп у паспорті в найкоротші терміни.

Віза до Шрі-Ланки — терміни оформлення

У більшості випадків готова віза видається прямо в день подачі документів в посольство, за умови, що ті заповнені правильно. У певних ситуаціях оформлення може зайняти кілька днів.