Віза з метою лікування

загруженное (5)Для отримання візи з метою лікування в Німеччині заявнику необхідно зібрати такі документи:

закордонний паспорт *
Другий закордонний паспорт за наявності , копії віз (оригінал , якщо є , якщо немає довідка з ВВІР , що паспорт був зданий )
Оригінал внутрішнього паспорта , копії тих сторінок , на яких є записи . Ксерокопію ви можете зробити у нас.
Копія ідентифікаційного коду
3 недавніх фото розміром 3.5 на 4.5
Анкетні дані . Заповнюються в режимі онлайн нашими менеджерами .
підтвердження від клініки або лікуючого лікаря Німеччини про запрошення пацієнта в клініку , а також інформація про заплановане терміні і вартості лікування
підтвердження від клініки про здійснену передоплаті.
Діагноз лікаря України , який вів пацієнта , про вид захворювання і потреби лікування в Німеччині
Підтвердження наявності грошових коштів:
- Або кредитні картки , виписки , з карткових рахунків про переміщення коштів за останніх три місяці
- Або банківський картковий рахунок (не менше 45 євро на добу на одну людину)
- Або банківські виписки рахунків за останні три місяці
- Або дорожні чеки (можна придбати в банку , в якому ви обслуговуєтеся )
туристична страховка *** з покриттям не менше 30.000 євро дійсна на весь термін планованої поїздки.
для найманих працівників — довідка за місцем роботи ** , для приватних бізнесменів — документи про реєстрацію приватного підприємця та веденні про госпдіяльності , для студентів і школярів — довідка від навчального закладу
довідка про наявність майна
* Закордонний паспорт . Повинен бути дійсним ще мінімум протягом 3 -х місяців з дня завершення поїздки.

** Довідка з роботи. Довідка повинна включати дані по заробітній платі останніх 6 місяців , розписано по місяцями , а також ім’я , контактні дані роботодавця ( повну адресу та номери телефонів із зазначенням коду місцевості) .

*** Страховка . Посольство Німеччини настійно рекомендує оформити страховий поліс на період , який включає в себе:

запланований день відбуття
дні перебування закордоном
15 додаткових днів . У такому випадку Вам може бути видана віза з гнучким терміном перебування згідно ст. 24 абзац 1 Візового кодексу.