Віза до 90 днів перебування

imagesДля отримання візи до Польщі категорії С (до 90 днів перебування ) заявнику необхідно зібрати і надати такі документи:

Закордонний паспорт , що буде дійсним ще мінімум три місяці після планованого виїзду з Польщі. Паспорт повинен мати дві вільні сторінки .
Внутрішній паспорт.
Анкета (заявка на отримання візи).
Фотографія , згідно з вимогами посольства Польщі.
Медична страховка на суму від 30 000 євро , що діє на всій території Шенгенської зони. ( Надаємо послугу страхування для візи).
Фінансові гарантії. Наприклад: кредитні картки , виписки , з карткових рахунків щодо руху грошових коштів за останніх три місяці , картковий рахунок ( з розрахунку не менше 50 євро на добу на особу . ), Довідка з банку про наявність коштів на кредитних картках , виписки з банківських рахунків ( останні 6 місяців) або підписні дорожні чеки.
Для найманих працівників — довідка з роботи , в якій вказано посаду , оклад та контактні дані роботодавця , а також копія трудової книжки з мокрою печаткою ,
для школярів та студентів — довідка з навчального закладу ,
для пенсіонерів — пенсійне посвідчення (копія та оригінал) ,
для приватних підприємців — документи про госпдіяльності та реєстрації приватного підприємця.
Бронювання місця в готелі і квитків в обидві сторони.