Віза до Японії

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в Японію

beautiful-cute-floral-japan-Favim.com-2545771

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
-   Необхідні документи — для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас

Також наша компанія оформлює візи в Японію для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Коли мова заходить про Японію, першою асоціацією, що виникає в голові у багатьох людей, є гілочка квітучої сакури — японської вишні, яка є символом цієї дивовижної країни. Також Японія — це держава з найдавнішою історією, культурою, звичаями і, звичайно, ультраінноваційними технологіями. Про подорож сюди рано чи пізно замислюються багато, і наші співвітчизники не є винятком. Щоб в’їхати на територію країни громадянам України необхідно оформити дозвіл.

Японія в основному видає короткострокові візи, що дають право на перебування в країні не більше 90 днів.

Однією з найбільших складнощів, що виникають при оформленні візи в цю державу, є те, що для її отримання необхідно мати поручителя — резидента Японії. Ними можуть виступати родич,що запрошує в гості, бізнес-партнер, фірма і т.п. Якщо таких у вас немає, то оформити дозвіл самостійно буде неможливо. У цьому випадку ви можете звернутися за допомогою в нашу фірму. Ми посприяємо в пошуку поручителя та отриманні від нього всіх необхідних паперів, які потрібні для надання в Посольство. Також наші співробітники зможуть проконсультувати вас про пакет, який буде потрібно зібрати, допоможуть з правильним оформленням паперів.

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу