Віза в Тайвань

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в Тайвань

a3db9614f393be410bad6e26f6ef5ac0

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
-   Необхідні документи — для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас

Також наша компанія оформлює візи в Тайвань для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Тайвань — це дивовижної краси острів, який є не тільки туристичним, а й економічним центром у Східній Азії. Цей острів, відділений від материка відстанню в 150 км. З Східного боку він омивається Тихим океаном, на півночі Східно-Китайським морем, а південна частина виходить до філіппінського моря. Тайвань щороку приваблює численну армію туристів відмінним сервісом, різноманітними розвагами та найцікавішою екскурсійною програмою, а також чудовими пейзажами.

Практично у всіх наших співвітчизників для отримання права в’їзду на територію острова повинна бути оформлена віза в Тайвань. Оформити цей дозвіл, перебуваючи на Україні, не можна. Якщо ви впевнені в своїх силах і знаннях, володієте достатньою кількістю зайвого часу, можна займатися відкриттям дозволу самостійно, якщо ж досвід в оформленні такого роду паперів у вас відсутній, краще зверніться за допомогою до фахівців. Співробітники нашої фірми допоможуть в оформленні необхідних документів, переведуть їх, компетентно проконсультують вас з усіх виникаючих питань, пов’язаних з відкриттям візи, убезпечивши вас від неприємних несподіванок.

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу