Віза в Словенію

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні Шенгенських віз через Словенію

словения

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи напряму залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
- Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
- Необхідні документи - для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас.

Також наша компанія оформлює візи в Словенію для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  -  уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява: «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Словенія підписала Шенгенську угоду у 2007 року. Тому для в’їзду в Словенію громадянам України потрібна шенгенська візаЇї можна оформити через нашу компанію. В нашої компанії є великий досвід в оформленні шенгенських віз!

При наявності цієї візи особа може знаходитись на території Шенгенського простору не більше 3 місяців на протязі половини року.

За винятком окремих випадків, для оформлення візи до Словенії вам потрібно запрошенняЗапрошення дійсне 6 місяців з дати його завірення.

Для оформлення послуги звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу