Віза в ПАР

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в ПАР

70096

 Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
-   Необхідні документи — для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас

Також наша компанія оформлює візи в ПАР для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

ПАР – найбагатша африканська держава. Але в той же час навіть там ситуація досить непроста. У ПАР багатство межує з бідністю, а високий життєвий рівень з неймовірним розгулом злочинності. Подорожуючи по цій країні, слід бути дуже обережним. Громадянам України для візиту в ПАР потрібна віза. І оформляти її слід заздалегідь.

Для отримання візи в ПАР вам доведеться зібрати значну кількість документів. Слід зауважити, що всі документи повинні бути перекладені на англійську мову. Однак переклад зовсім не обов’язково робити в офіційному бюро, ви можете виконати його самостійно або попросити друзів, що добре знають англійську. Крім того переклади не потрібно завіряти у нотаріуса. Крім того дозволено подавати документи не тільки особисто, але й через довірену особу або туристичне агентство. Але необхідно бути заздалегідь готовим до того, що в посольстві ПАР у вас в будь-який момент можуть зажадати додаткові документи.

Незважаючи на певні недоліки ПАР все ж є дуже цікавою країною з незвичайною культурою, багатою історією і безліччю унікальних пам’яток. Загалом, якщо ви все ж зважитеся на поїздку, то у вас вийде одне з найбільш захоплюючих подорожей у вашому житті. 

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу