Віза в Панаму

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в Панаму

panama

 

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
-   Необхідні документи — для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас

Також наша компанія оформлює візи в Панаму для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Панама — прекрасна країна знаходиться в Південній Америці. Красою пейзажів і безлюдні острови – справжній тропічний рай, який приваблює туристів. Ви запланували відпустку на території цієї прекрасної країни? Так, у 2016 році варто купити візу в Панаму. Ця процедура досить проста. Допомогти в оформленні візи готові фахівці нашого візового центру. З ними ви завжди отримаєте бажаний результат.

Держава зробила процес отримання дозволу на в’їзд як можна більш простим для туристів. Тому, якщо ви плануєте відпочивати не більше 90 днів, Ви можете подавати документи на візу в Панаму після прибуття в аеропорт. 
Ви також можете відпочити в Панамі без візи. Але для цього у вашому паспорті повинна бути шенгенська віза, віза Австралії, Канади, британська чи американська візи.

Важливо: безвізове перебування можливе тільки за умови, що ви були в одній з цих країн за останні 5 років. Термін безвізового перебування не повинен перевищувати 30 днів.

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу