Віза в Марокко

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в Марокко

e987189c38e332409ecd8bb58059b032

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
-   Необхідні документи — для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас

Також наша компанія оформлює візи в Марокко для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Марокко — дивовижне африканське королівство, омивається Атлантичним океаном і Середземним морем, де снігові вершини Атлаських гір сусідять з пустелею Сахара. Це країна з найдавнішою історією, яка приваблює як любителів гострих відчуттів та екзотики, так і незалежних мандрівників —  істориків, цінителів старовини.

Для подорожі в Марокко українцям в обов’язковому порядку необхідна віза.

Мандрівникам, які приїжджають в Марокко морським шляхом з портів, що входять в зону Шенгену (іспанських, французьких), необхідно обов’язково мати дворазову шенгенську візу або, як варіант, квитки на батьківщину з Марокко. Без цих документів ви не зможете відплисти з пункту відправлення. Пояснюється це тим, що марокканська влада може заборонити туристу в’їзд в країну, навіть за наявності у нього візи, і він повинен мати можливість повернутися.

Процес відкриття візи достатньо трудомісткий, наша фірма не перший рік успішно допомагає з оформленням документів такого роду. Якщо ви невпевнені у своїх силах або хочете захистити себе від роботи такого роду, наші співробітники візьмуть на себе всі турботи. Проконсультують з приводу повного переліку документів, який буде потрібно для отримання візи у вашому випадку, адже правильно зібраний пакет в кілька разів підвищує шанси на отримання успішного результату, подадуть їх у візовий центр, позбавивши вас від тривалого стояння в чергах.

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу