Віза в Габон

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в Габон

9bc4bf

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
-   Необхідні документи — для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас

Також наша компанія оформлює візи в Габон для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Габон – одне з найбільш стабільних і процвітаючих держав Африканського континенту. Хоча поїздка туди все ж пов’язана з певними ризиками, але так можна сказати про будь-яку подорож. Громадянам України для візиту в Габон потрібна віза і оформляти її слід заздалегідь, через посольство цієї країни. Ось тільки найближче посольство Габону знаходиться в Росії.

Для оформлення візи в Габон необхідно зібрати невеликий перелік документів. З їх числа окремої згадки заслуговує міжнародний сертифікат про щеплення проти жовтої лихоманки, крім того бажано мати свідоцтво про щеплення проти віспи. Втім, медичні довідки не потрібні, якщо ви плануєте пробути в Габоні не більше двох тижнів.

Подавати документи в посольство можна особисто або через довірену особу. Термін дії стандартної візи становить три місяці. У разі чого її неважко продовжити, тільки подбати про це необхідно хоча б за місяць до закінчення дії першої візи. 

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу