Віза в Бразилію

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в Бразилію

4.1.1

 

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
- Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
- Необхідні документи - для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас.

Також наша компанія оформлює візи в Бразилію для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Бразилія країна, де вічно звучить музика, народ веселиться, а сонце не перестає гріти. Безліч людей приїжджає сюди, щоб приємно провести свою відпустку, поніжившись на піщаних пляжах, спробувавши місцеву кухню, оглянувши пам’ятки і великі міста. Особливо великий потік туристів припадає на лютий, коли у всіх містах Бразилії починається знаменитий карнавал — воістину захоплююче видовище з танцями, музикою і яскравими костюмами. Зазвичай тури в цю країну володіють насиченою екскурсійною програмою, адже окрім білосніжних пляжів, омиваних Атлантичним океаном, тут є на що подивитися — непрохідні джунглі Амазонки, водоспади Ігуасу, дюни Ленсойс Мараньенсіс і багато інших дивовижних куточків дикої природи.

Щоб гідно оцінити всю красу, з 2015 року віза в Бразилію для українців не потрібна. Це стосується тих випадків, коли метою поїздки є виключно туризм, і її термін не перевищує 90 днів. Тобто, щоб легально перебувати на території держави, вам достатньо буде пред’явити при в’їзді діючий закордонний паспорт, авіаквитки та бронь житла на весь період подорожі. Візу в паспорт вам поставлять прямо в аеропорту. Якщо ви збираєтеся працювати в Бразилії або займатися туризмом більш тривалий термін, то дозвіл доведеться отримувати через посольство, зібравши певний пакет документів.

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу