Віза в Аргентину

Наша компанія вже 9 років спеціалізується на оформленні віз в Аргентину

Buenos-Aires-Argentina

Особливості оформлення:

Форма подачі документів — особисто

Термін оформлення від 5 робочих днів

Вартість оформлення:

Туристична віза одноразова  від 50 євро

Бізнес віза на півроку  (90/180) — 250 євро

Бізнес віза на рік  (180/360) - 350 євро

Необхідні документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал);
  • Ксерокопія українського паспорта (заповнених сторінок);
  • Ксерокопія ідентифікаційного коду;
  • 2 фото - 3.5 х 4.5 см на білому фоні

Важливі моменти при оформленні візи:

- Термін оформлення візи залежить від багатьох факторів, наприклад від наявності місць в консульстві.
- Вартість візового збору оплачується додатково при особистій подачі документів до консульських та візових відділів.
- Необхідні документи - для кожного консульства індивідуальні. Для уточнення, Ви можете зв’язатися з нашими фахівцями і отримати список документів призначених саме для Вас.

Також наша компанія оформлює візи в Аргентину для дітей

Особливості оформлення:

Форма подачі — особисто

Термін оформлення  - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Вартість - уточнюйте у спеціалістів нашого контакт центру

Необхідні документи:

  •      Проїзний документ дитини (оригінал) або вклейка в паспорті одного з           батьків.
  •      Ксерокопія свідоцтва про народження.
  •      Нотаріально завірена заява : «Дозвіл на виїзд дитини до країн Шенгену з іншим батьком» або копія довідки «Мати-одиночка».
  •      Ксерокопія українського паспорта батьків.
  •      2 фото - 3.5 см х 4.5 см, на білому фоні

Аргентина одна з найрозвиненіших країн Латинської Америки, яка в будь-який час року з радістю приймає нових гостей. Через своє південне розташування це місце дозволяє потрапити в спекотне літо, незважаючи на дати в календарі. Любителям пляжного відпочинку слід планувати свою поїздку з грудня по березень — це час ідеальний для засмаги на білосніжних піщаних пляжах і купання в чистих водах Атлантичного океану. Але, не дивлячись на спекотну погоду, в період з червня по вересень Аргентина переповнюється бажаючими підкорити засніжені вершини Анд і показати свою майстерність у зимових видах спорту. Крім цього, є безліч цікавих екскурсій по стародавніх пам’ятках, музеям, а також куточкам незайманої дикої природи. Отримані враження і спогади від їх відвідування навряд чи будуть менш приємними, ніж від хвиль або снігу.

Здавалося б, несумісні речі з’єдналися в цій дивовижній країні, для відвідування якої з 2015 року, віза до Аргентини для українців не потрібна. Єдиною умовою є те, що метою подорожі має бути виключно туризм, і його тривалість не більше 90 днів. Тому, щоб легально переміщатися по території держави, вам достатньо буде пред’явити при перетині кордону діючий закордонний паспорт, авіаквитки та бронь житла на весь період поїздки. Візу в паспорт вам поставлять прямо в аеропорту. Але якщо ви збираєтеся їхати в Аргентину за контрактом, навчатися або подорожувати більш тривалий термін, то дозвіл на в’їзд в країну доведеться отримувати безпосередньо в посольстві, зібравши стандартний пакет паперів.

Для оформлення послуги або для безкоштовної консультації звертайтесь до спеціалістів нашого контакт центру.

заказать визу