Бізнес- віза

50506fa46211eДля отримання бізнес — візи до Німеччини заявнику необхідно зібрати такі документи:

закордонний паспорт *
Другий закордонний паспорт за наявності , копії віз (оригінал , якщо є , якщо немає довідка з ВВІР , що паспорт був зданий )
Оригінал внутрішнього паспорта , копії тих сторінок , на яких є записи . Ксерокопію ви можете зробити у нас.
3 недавніх фото розміром 3.5 на 4.5
Формальне заяву — зобов’язання (з параграфами 66-68 оригінал про зобов’язання за витратами)
Комерційний реєстр (повинно пройти не менше шести місяців з дня видачі )
Копія паспорта громадянина Німеччини , якого Ви маєте намір відвідати
для працюючих — довідка з місця роботи ** , для приватних підприємців — документи щодо реєстрації ПП та про господарську діяльність
Гарантійний лист про оплату поїздки
Якщо є атрибути , проспекти , журнали компанії
Анкетні дані . Заповнюються в режимі онлайн нашими менеджерами .
Дозвіл на роботу , вид на проживання ( вимоги для іноземців )
Страховий поліс *** з покриттям від 30.000 євро дійсна на весь термін планованої поїздки.
* Закордонний паспорт . Повинен бути дійсним ще мінімум протягом 3 -х місяців з дня завершення поїздки.

** Довідка з роботи. Довідка повинна включати дані по заробітній платі останніх 6 місяців , розписано по місяцями , а також ім’я , контактні дані роботодавця ( повну адресу та номери телефонів із зазначенням коду місцевості) .

*** Страховка . Посольство Німеччини настійно рекомендує оформити страховий поліс на період , який включає в себе:

запланований день відбуття
дні перебування закордоном
15 додаткових днів . У такому випадку Вам може бути видана віза з гнучким терміном перебування згідно ст. 24 абзац 1 Візового кодексу.